Laat je bedrijf fietsen!

Het gebruik van een bedrijfsfiets wordt voor veel bedrijven de laatste jaren steeds vanzelfsprekender. Een bedrijfsfiets heeft voor jouw onderneming namelijk veel voordelen waar je misschien niet direct aan gedacht hebt. Uiteraard is het een duurzaam vervoersmiddel en verbetert het de CO2-footprint van de organisatie. Maar daarnaast zorgt het ook voor een vitalere werknemer. De werknemer kan de auto wat vaker laten staan en overstappen op de bedrijfsfiets. Vergeet niet dat het natuurlijk een flexibel vervoersmiddel is. Opstappen en wegfietsen. En dat alles zonder uitgeput op de bestemming aan te komen.

Een bedrijfsfiets is voor talloze doeleinden in te zetten. Kies voor een poolfiets of uitleenfiets waar verschillende werknemers van dezelfde fiets gebruikmaken. Maar de bedrijfsfiets kan ook worden ingezet als PR-fiets of ter vervanging van de auto. Bijkomend voordeel: een mogelijk parkeerprobleem wordt hiermee verholpen.

Bedrijfsfietsen op maat

Wij denken uiteraard mee en bieden bedrijfsfietsen op maat om er zeker van te zijn dat je dé perfecte bedrijfsfiets hebt. Onze e-bikes kunnen worden uitgerust met bedrijfsnaam en logo, zodat de werknemers gemerkt de weg op gaan.